Районен съвет на БСП Тракия, Пловдив Сглобката най-после се счупи… Отиде си

...
Районен съвет на БСП Тракия, Пловдив Сглобката най-после се счупи… Отиде си
Коментари Харесай

Социалисти в Пловдив: Време е да решим в каква държава искаме да живеем

Районен съвет на Българска социалистическа партия „ Тракия ”, Пловдив
 
Сглобката най-сетне се счупи… 
Отиде си най- вредното; най - страшното; най - безумното управление  на България за последните 10 години. Отиде си… само че страхът остана…и болката също. Като във филм на ужасите!
Истината е, че обществото ни е болно от ненавист и разочарования. Болни са душите ни…Живеем уплашени, комплицирани,  обезверени. Самозвани псевдополитици  и  анализатори шетат из Парламента и телевизионните студия и, изпълнявайки поръчки на непознати посолства,… ровят в мозъците ни, изопачават историята, заклеймяват….
Дори, необезпокоявани от никого,  заплашват  със  смърт  всеки, който е дръзнал да помни и да брани истината  или има друго мнение от политкоректното, т.е евроатлантическото. Пипалата на кафявата чума са плъзнали като отрова на всички места в обществото ни…В общественото пространство летят: ненавист, недопустими  квалификации, тонове разрушителен гняв…Мъдростта, здравият разсъдък и държавността се търкалят някъде в краката ни, стъпкани и смазани от несръчност, подплатена с непремерени дози безсрамие и алчност 
България в никакъв случай не е била по-болна от днес…
Разделена, раздрана и изплашена, с разстреляна истина,  поругана история и отречено православие! ”Майната му на православието.. ” беше споделил един “герой ”, чийто родители през днешния ден щяха да са абажури в някоя зала, в случай че не беше Православна Русия да избави евреите от фашистките концлагери на гибелта.
Родино моя, с размазаното си от позор и ненавист към Русия лице, ти си лесна плячка  за новите ни западни господари, които са ти отредили ролята на една нова Украйна!  А предатели - сглобкаджии, дал бог! Свирепи! Безмозъчни! Озверели… от лакомия за власт и пари. Готови да продадат земята ти и да създадат на курбан синовете ти…
Маските падат една по една. 
Байдън изрече сакралните думи, че България е призвана да  оглави източния фронт във  войната. И…се втурнаха в надпревара  да доказват  своята преданост,  майцепродавство  и липса на достолепие жълтопаветни красавци и изпрани познати мутри, обединени  само от зеления цвят на парите…Кой  от кого  по- правилен на  новите ни демонски “партньори ”! Кой от кого по - наведен…
Някой открадна достолепието на Родината ни!
Как стигнахме до тук? 
Как позволихме на тайфа отявлени новоизлюпени фашисти да вземат решение ориста на България? Какви изчадия облякохме във власт? 
Народът е споделил: “Не питай за какво управникът ти е лукавец! Питай себе си, за какво е властник! ” Защото го позволихме, хора! Обсебени от ненавист и разцепление, забравихме против какво и кого протестирахме месеци наред! 
В името на какво и по заповед на кого децата ни бяха влачени и бити в центъра на София!? Децата на българския народ, които към този момент не можеха  и не желаеха да живеят в мафиотска България!         
Забравихме свадите в няколкото провалени Парламента. Забравихме по какъв начин нахално нарязаха Паметника на Съветската войска, и с кървавите си ръце ….ядоха тортата на срама, чудовищно украсена с отрязани детски ръчички…Не се посвениха да осквернят  с извратените си мозъци дори   Конституцията ни, с което провокираха парламентарен безпорядък в страната. Трудно се понася толкоз доста надменност, съчетана с тотално незнание и цинизъм!
Нужен е рестарт!
Време е да върнем разсъдъка и нормалността в политическия и  публичен живот на страната. Да стъпим крепко на земята, да заровим  дребните обиди и да си спомним, че на прага са изборите. Избори, които са съдбоносни повече от всеки път!
Да застанем като стена против партиите на сглобката /ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ И ДПС/и в никакъв случай повече да не ги позволяваме във властта! Защото всеки глас за тях е глас против гражданския мир! Защото залогът е България!
Време е да решим в каква държава  желаеме да живеем! 
Коя партия предлага най - рационални решения?  За кои политици добруването на народа е идея? 
Бъдещето е в нашия избор! 
А изборът би трябвало да бъде умен и ценностен, в случай че желаеме да ни има!
България има потребност от мощни политици-родолюбци, за които не грижата за Украйна, а грижата за българския народ е единствена идея. Политици, за които  националните ползи на България стоят най - високо в скалата на целите!
Българи, заставаме пред вас и желаеме вашето доверие, тъй като България се нуждае от хора, които милеят за бъдещето й, помнят историята й и я носят в сърцето си. На 9- ти юни да излезем и да гласуваме всеобщо! 
Да изхвърлим всички  шарлатани от политиката и да си върнем България с нейното минало и бъдеще!  
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР